3 Haziran 2012 Pazar

Rusça sevgi sözleri


Yazar :admin , Mayıs 25th, 2012 tarihinde yazdı.
Rusça Sevgi Sözleri -  Rusça Aşk Sözleri - Rusça Güzel Sözler Rusçada sevgi, aşk anlamlarına gelen sözleri sizler için bu sayfamızda derledik. Sizde bildiklerinizi yorum yazarak paylaşabilirsiniz.   Seni seviyorum : Я тебя люблю Seni bütün kalbimle seviyorum :  Я люблю тебя всем сердцем Sana aşığım : Я влюблён в тебя Seni özlüyorum : Я скучаю по ...

2 Haziran 2012 Cumartesi

Ruscakelimeler.com

Rusça hayır ne demek yazılışı okunuşu nedir

Rusça Hayır Kelimesinin Yazılışı ve Okunuşu

 Rusçada hayır kelimesinin karşılığı нет kelimesidir.

Okunuşu niet 'dir.

 Hayır: нет

Okunuşu : niet


Rusça merhaba


Yazar :admin , Mayıs 14th, 2012 tarihinde yazdı.
Rusçada Merhaba Rusçada merhaba demek привет kelimesi ile ifade edilir. Merhaba: привет   Rusça Kelimeler Ruscakelimeler.com 'da !

Rusça günaydın nedir


Yazar :admin , Mayıs 14th, 2012 tarihinde yazdı.
Rusça Günaydın Nedir ? Rusçada günaydın доброе утро kelimesidir.   Günaydın : доброе утро   Rusça Öğreniyorum Ruscakelimeler.com 'da !

Rusçada İyi Günler Nedir


Yazar :admin , Mayıs 18th, 2012 tarihinde yazdı.
Rusçada İyi Günler Nedir - Nasıl Yazılır ? Rusçada iyi günler demek için Добрый день kalıbını kullanabilirsiniz. İyi Günler : Добрый день Okunuşu "dobri din" gibi bir okunuşu var. Bunu araştırınız.   kaynak: shuk-ru.blogspot.com Rusça Öğreniyorum Ruscakelimeler.com 'da !

Rusça Özür Dilerim Ne Demek


Yazar :admin , Mayıs 26th, 2012 tarihinde yazdı.
Rusça Özür Dilerim Nasıl Yazılır ? Rusçada Özür Dilerim Ne Demek ? Rusçada özür dilerim извините kelimesi ile ifade edilmektedir.   Özür dilerim : извините   Rusça Öğreniyorum Ruscakelimeler.com 'da !

Saratov Üniversitesi


Yazar :admin , Mayıs 26th, 2012 tarihinde yazdı.
Saratov Devlet Üniversitesi Zengin kültürüyle Rusya 'daki en eski yüksek öğrenim kurumlarından bir tanesidir. 1909 yılının Aralık ayında Saratov Üniversitesinin temeli atıldı.   Saratov Şehri Fotoğrafları : [caption id="attachment_259" align="alignnone" width="300" caption="Saratov Şehri"][/caption] [caption id="attachment_260" align="alignnone" width="300" caption="Saratov Şehri"][/caption] kaynaklar: sstu.ru rusyadaegitim.com saratovuniversiteleri.com

Rusça Bilmiyorum Ne Demek


Yazar :admin , Mayıs 27th, 2012 tarihinde yazdı.
Rusça Bilmiyorum Nasıl Yazılır ? Rusçada Bilmiyorum Kelimesiş Nedir ? Rusçada bilmiyorum kelimesinin karşılığı Не знаю kelimesidir.   Bilmiyorum : Не знаю   Rusça kelimeler ruscakelimeler.com 'da. Rusça öğreniyorum ruscakelimeler.com 'da.

Rusça acelem Var Ne Demek Nasıl Yazılır


Yazar :admin , Mayıs 28th, 2012 tarihinde yazdı.
Rusça acelem Var Ne Demek ? Rusçada Acelem Var Nasıl Yazılır ? Rusçada acelem var kelimesinin karşılığı спешу kelimesidir.   Acelem var : спешу Okunuşu : "Sipeşu" gibi bir okunuşu var.   Rusça Öğreniyorum Rıscakelimeler.com 'da ! Rusça Kelimeler Ruscakelimeler.com 'da !

Yakalamak

 

Yazar :admin , Haziran 2nd, 2012 tarihinde yazdı. Türkçe Yakalamak İngilizcesi ve Rusçası Nedir ?   Yakalamak kelimesinin; İngilizcesi : Catch Rusçası : поймать   Rusça kelimeler ruscakelimeler.com 'da '
Okumaya devam et..

Rusça bazı konular